Pokroić dynię w kostkę, dodać kiełbasę i boczek z cebulą, wymieszać i usmażyć - sól i pieprz w zależności od uznania. Smacznego!
Uuuu, kalorycznie :). Ciekawe co by z tego wyszło? Może jednak te dodatki zostawmy do fasolki po bretońsku :D
Dynia nie pasuje do fasolki po bretońsku..
Napisałam "dodatki", czyli wszystko oprócz dyni (dynia to główny składnik)...
Pokroić dynię w kostkę, dodać kiełbasę i boczek z cebulą, wymieszać i usmażyć - sól i pieprz w zależności od uznania. Smacznego!
OdpowiedzUsuńUuuu, kalorycznie :). Ciekawe co by z tego wyszło? Może jednak te dodatki zostawmy do fasolki po bretońsku :D
UsuńDynia nie pasuje do fasolki po bretońsku..
OdpowiedzUsuńNapisałam "dodatki", czyli wszystko oprócz dyni (dynia to główny składnik)...
Usuń